در دیه و بیمه خودرو توسط
فاميل من در تصادف جاده بوسيله راننده فرارى به قتل رسيده و دادكاه برابر ماده ١٠ قانون بيمه اجبارى مصوب ٩٢ معادل ٥٠ در صد مرد مسلمان از صندوق دولت راى به برداخت ديه داده است با توجه به اينكه قتل در سال ٩٤ صورت كرفته و دادكاه در خرداد ٩٥ راى صادر كرده مبلغ ديه جقدر ميباشد
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)

سلام دیه بنرخ تاریخ پرداخت از سوی مقصر و به نرخ تاریخ قطعیت رای از سوی بیمه پرداخت میگردد