در دیه و بیمه خودرو توسط
سال ۹۳ تصادف کردم و۹۴ حکم صادر شد و امسال یعنی ۹۵ بیمه دیه رو پرداخت میکنه با توجه به سقف تعهد بیمه در سال 93 وافزایش بیمه در سال ۹۵  مابقی دیه رو مقصر پرداخت میکنه یا بیمه
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام شرکت بیمه فقط تا سقف تعهدات مندرج در بیمه نامه ویا الحاقیه آن است پرداخت می کند و مابقی مبلغ دیه باید از طرف مقصر حادثه پرداخت بشه اگر مقصر حادثه توان مالی پرداخت را نداشته باشد می تواند از طریقه صندوق خسارت بدنی برای مابه التفاوت پرداخت می شود