در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام

من در تاریخ 1393/02/28 الی 1393/08/28 به مرخصی زایمان رفتم و بعد از مرخصی شروع به کار کردم متاسفانه به دلایلی ناموجه از طرف کارفرما در ت 94/01/01 اخراج شدم به همین دلیل به اداره کار مراجعه کردم و درخواست بازگشت به کار را دادم که طی مراحل قانونی در ت 94/06/01 به کار بازگشت داده شدم و کلیه حقوق این 5 ماه را نیز دریافت کردم.امسال نیز با من قرارداد تا تاریخ 95/03/31 بسته شده است سوال من این است که اگر بعد از اتمام قرارداد من ادامه همکاری ندهم سنوات به من تعلق می گیرد یا خیر.با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

شما بعد از تاریخ اتمام قرارداد میتوانید تقاضای بیمه بیکاری نمایید که مشمول  دریافت سنوات هم خواهید شد.