در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
آیا کارفرما میتواند فرد را بعد از مرخصی زایمان اخراج کند و در صورت اخراج بیمه بیکاری به فرد تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

عدم اخراج بعد از مرخصی زایمان که مربوط به دستورالعمل ۴۹۵۱۷روابط کار بود از ناحیه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری ابطال گردید و مطابق دادنامه ۴۸۲ مورخ ۱۳۹۶/۵/۲۴

کارگران زن پس از ایام بارداری مصونیت عدم اخراج خود را از دست داده اند لذا طبق مقررات قانون بیمه بیکاری درصورت اتمام قرارداد و یا اخراج، مشمول دریافت مقرری بیکاری خواهند گردید