در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چناچه لیست ماهای قبل رد نشده باشد و همچنین ترک کار هم برای کارگر منظور نشده باشد ایا اداره بیمه بصورت اتوماتیک لیست افراد را رد میکند یا کلا سابقه فرد از بین میرود ؟
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اگر کارگاه مشمول بازرسی باشد(غیر پیمانکاری و زیر 50 نفر بیمه شده) تا مادامی که بازرسان شعبه ترک کار و تعطیلی را اعلام ننمایند سابقه بیمه منظور و بدهی به کارفرما اعلام می شود که در صورت عدم اعتراض کارفرما به بدهی و ... سوابق قطعی می شوند.