در لیست بیمه توسط
آیا برای ارسال اسم شخص در لیست بیمه در یک ماه مشخص آن نفر باید در همان ماه جهت ثبت نام به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کند یا با یک ماه تاخیر هم امکانپذیر است؟ مثلا جهت ارسال لیست فروردین شخص فقط باید در فروردین ثبت نام کند یا امکان ثبت نام در اردیبهشت هم وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

هر زمان که قبل از ارسال لیست بیمه، به سازمان تامین اجتماعی  به واحد نامنویسی مراجعه فرمایند اگر از قبل بیمه پرداز نبوده اند شماره بیمه دریافت نمایند اما اگر از قبل درکارگاههای دیگر بیمه پرداز بوده باشند واحد نامنویسی تایید مینمایند.