در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من ليست بيمه پرسنل خود را اينترنتي ارسال كرده ام و به تاييد نهايي هم رسيده ولي قبل از پرداخت اينترنتي متوجه شدم در محاسبات اشتباه كرده ام چطور ميتوانم فايل اصلاحي را بارگذاري كنم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)

با سلام

اگر مبلغ را کمتر محاسبه کرده اید به شعبه مراجعه نمائید تا فیش با مبلغ درست را دریافت کنید اما اگر بیشتر جوابش در سوال زیر امده است.

مبلغ بیمه بیکاری را برای لیست بیمه ارسال شده بیشتر ریختم. چگونه اصلاح کنم ؟