در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

میخواستم بدونم آیا امسال یعنی سال 97 مانند سال های قبل برای بیمه مشاغل ازاد کارت پایان خدمت لازم نیست ؟! در بعضی از سایت ها دیدم که مدارک لازم برای بیمه مشاغل ازاد کارت پایان خدمت هم ذکر شده. من نه سابقه بیمه اجباری دارم نه کارت پایان خدمت میخواستم بدونم ایا میتونم همچنان از بیمه مشاغل ازاد استفاده کنم؟ شغلمم طراحی سایت طراحی اپلیکیشن  و اموزش طراحی سایت است.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

برای بیمه حرف و مشاغل آزاد نیازی به کارت پایان خدمت نمیباشد و کارت پایان خدمت در سازمان فقط در هنگام استفاده از بیمه بیکاری لازم میباشد.