دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

به ازای هر سال کامل سابقه کار،‌ پایه سنوات به کارگر تعلق می گیرد.

پایه سنواتی یا مزد پایه مبلغی است که در بخشنامه مزد هر سال توسط شورای عالی کار تعیین می شود و طبق آن کارگرانی که بیش از یک سال سابقه کار دارند علاوه بر حداقل مزد قانون کار پایه سنوات نیز باید دریافت کنند. به عنوان مثال کارگری که یک سال سابقه کار دارد پایه سنوات امسال را دریافت می‌کند ولی کارگری که کمتر از یکسال سابقه دارد پایه سنوات دریافت نمی‌کند.