در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام وخسته نباشید

کارفرما برای ما هرماه 10 الی15 روز بیمه رد میکند بنده حدوده یک سال سابقه دارم با این شرایط هرماه ده روز شرایط استفاده از مرخصی زایمان برای ما با این شرایط شامل میشود؟ و چه مبلغی واریز می شود؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه یکسال قبل از زایمان شصت روز حق بیمه پرداخت کرده باشید فرق نمیکند در یک ماه چند روز ودر ماه دیگر چندروز دیگر.میتوان از مرخصی زایمان استفاده کرد وبراساس واریز حق بیمه مبلغ آن مشخص میگردد ولی این مبلغ از حداقل حقوق کمتر نمیباشد