دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ

باید جایگاه شما در قرارداد مشخص شود:

  • در صورتی که شما کارگر پیمانکار هستید،‌ و بین پیمانکار و کارفرما قرارداد وجود ندارد،‌ پیمانکار می بایست نسبت به بیمه شما و پرداخت حق و حقوق شما مطابق قانون کار اقدام کند. لذا شما می توانید از پیمانکار بابت موارد فوق از طریق اداره کار شکایت کنید.
  • در صورتی که شما پیمانکار هستید و می خواهید با وجود نداشتن قرارداد از کارفرما شکایت کنید،‌ می بایست از طریق مراجع قضایی اقدام کنید. توجه داشته باشید مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی، قرارداد می تواند شفاهی باشد.