در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
برای فرهنگيان رسمی آموزش و پرورش حقوق مرخصی زایمان بصورت کامل پرداخت میشود یا دو سوم؟  ممنون
1 پاسخ
توسط (2,780 امتیاز)
با سلام چنانچه کارمند زن,  در  آموزش و پرورش رسمی باشد و حق بیمه خویش را همچنان به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نماید به استناد ماده 67 قانون تامین اجتماعی ایشان نیز با داشتن شرایط مقرر در مادتین 63 و  67  قانون همانند سایر بیمه شدگان زن, دو سوم دستمزد متوسط نود روز آخر بیمه پردازی را به عنوان غرامت ایام بارداری دریافت خواهد نمود