در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
ببخشید از 6 ماه مرخصی زایمان یک ماه قبل از زایمان بوده
طبق تشخیص دکتر
اما حالا که به بیمه مراجعه می کنم برای این 6 ماه اون یک ماه دردسر شده
چیکار باید باید بکنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام قبل از زایمان باید مرخصی استعلاجی را به شعبه ارایه میکردید تا به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی جهت تایید مرخصی معرفی میشدید

مرخصی زایمان از زمان فراغت از زایمان محاسبه میگردد و الباقی قبل از زایمان بعنوان مرخصی استعلاجی محسوب خواهد گردید

ولی باید مدت قبل از زایمان را قبل از فراغت به تایید شعبه میرساندید

درخواست کمیسیون نمایید تا مرخصی استعلاجی شما توسط کمیسیون تایید شود بعد حقوق استعلاجی و مرخصی زایمان را اخذ خواهید نمود