در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام

حداقل و حداکثر دستمزد مبنای کسر حق بیمه سال 1400 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

با توجه باینکه معمولا میزان افزایش حقوق و دستمزد سازمان تامین اجتماعی در روزهای پایانی سال مشخص میگردد،بنابراین جنابعالی میبایست تا آخرین روزهای سال منتظر اعلام میزان افزایش پایه حقوق توسط شورایعالی کار باشید تا میزان حداقل و حداکثر حقوق و مزایای سال ۱۴۰۰ مشخص گردد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام