در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام

یه موتور به ماشین بنده و یک موتور و یک ماشین همسایه که کنار کوچه پارک شده بودن برخورد کرده و خود راکب مجروح شده راکب سن زیر هجده سال داره و گواهینامه نداره، پدر راکب حاضر به سازش برای پرداخت خسارت نشد و وسایل نقلیه ما به پارکینگ رفت و به دلیل عدم حضور راکب موتور، پرونده ناقص مونده، بعد از گذشت یک هفته هنوز پرونده به دادسرا ارجاع نشده و ما میخواهیم وسایل نقلیه مون رو آزاد کنیم، باید چکار کنیم؟

در صورتی که مقصر به پاسگااه برای تکمیل پرونده مراجعه نکنه چه راه حلی هست؟
1 پاسخ
قبل توسط (180 امتیاز)
با سلام.والا بنده هم باخودرو بادوچرخه سواری تصادف جزئی داشتم مقصر۱۰۰در۱۰۰ توکروکی راکب دوچرخه سواره.ازدادیار جانشین دادسرا نامه گرفتم به سمت ریس کلانتری برای ازادی ماشین ریس کلانتری میگه طرفت با اظهار کوفتگی بدن حاظر نیست ب حضور تا اعلام رضایت یا اعتراض کنه به کروکی.

درهرصورت بنده اگر هم مقصر باشم بعد اعتراض راکب دوچرخه سوار بیمه معتبر و گواهی نامه و هزارجور مدرک دارم چرا باید اخه یه راننده آژانس یا اسنپ بدبخت رو از نون بندازن.تاکی این پروسه طول میکشه تا ماشینمو درارم و برم سرکار باش دوباره؟