در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بر اثر جراحتی که روی پیشانیم بر اثر یک حادثه پیش آمده بود مجبور به جراحی شدم و پس از از مراجعه به آتیه سازان حافظ به علت اینکه در شرح حال گزارش بیمارستان کلمه تصادف قید شده بود هیچ هزینه ای را به من پرداخت نکردند و دلیلش را می گویند که قانون است چگونه می توانم از حق خودم دفاع کنم.

با سپاس
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

شما هرطوری که تصادف کرده باشی،چه مقصر باشی یا حادثه دیده میبایست از بیمه ثالث بیمه نامه برای دریافت خسارت پزشکی خودتون اقدام بفرمایین.

بدلیل اینکه بیمه های ثالث تا سقف مندرج در خسارتهای مالی جبران پوشش های تصادف را مینمایند،بیمه های تکمیلی از پرداخت خسارتهای مربوط به تصادف منع شده اند. مگر اینکه شما از بیمه ثالث خسارت تون رو دریافت فرموده باشین و مازاد هزینه های درمان تون رو از بیمه پایه و تکمیلی تون استفاده بفرمایین(البته با مدارک دریافت خسارت از بیمه ثالث).

بنابراین شما میبایست مدارک مربوطه پزشکی خودتون رو به بیمه ثالثی که به آن مربوط میشود ارجاع دهید.

اگه خودتون مقصر تصادف بودین به بیمه ثالث خودتون،در غیر اینصورت به بیمه ثالث فردی که باهاش تصادف کردین.

در صورتیکه مامورتون گزارش حادثه رو اشتباه نوشته،میبایست به ایشان مراجعه و ضمن توضیح مشکل درخواست اصلاح گزارش و شرح درست آن را بنمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام