در بازنشستگی و مستمری توسط
نحوه بازنشستگی در اجرای ماده ١٠٣ قانون مدیریت خدمات کشوری چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
براساس بند الف ماده ١٠٣ قانون مدیریت خدمات کشوری کارمندان با تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر وهمچنین آزادگان وجانبازان دارنده مدرک تحصیلی کارشناسی، که در مشاغل تخصصی اشتغال به کار دارند و در پایان ٣٠ سال خدمت سن آنان کمتر از ٧٠ سال است می توانند با درخواست خود برای سنوات بالاتر از ٣٠ سال ادامه کار دهند لذا موافقت دستگاه اجرایی برای بازنشستگی اینگونه کارمندان در پایان ٣٠ سال خدمت ملاک عمل نمی باشد.