در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام ،

مادرم مستمری بگیر تامین اجتماعی است و من میخوام ک ضامنم شود با توجه ک سن مادرم ۷۲ سال است آیا او میتواند ضامنم شود ؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

فرد مستمری بگیر می تواند در مجموع تعداد ضمانتها تا سقف 60 درصد حقوق پایه مستمری ضامن بستگان درجه اول شامل همسر ، فرزندان ، پدر و مادر گردد. مشروط باینکه بانک عامل از لحاظ شرط سنی مادر برای شما مشکل ایجاد ننماید.