دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام، من 1 ماه پیش با یه عابر تصادف کرد م پلیس منو مقصر دونست اون آقا شکایت کرده من اصالت بیمه نامه رو گرفتم  و ایشون بعد دو هفته رفت نامه پزشک قانونی رو گرفت دیروز که رفتم کلانتری برای پیگیری گفتند پرونده دو روز پیش رفته دادسرا از اونجا پیگیری کنید مبلغ بیمه نامه من تقریبا 3 برابر مبلغ دیه اون آقاست حالا سئوال من اینه من چه جوری میتونم ماشینمو از توقیفی در بیارم  الان مشکلم اینه ا ماهه ماشینم توو پارکینگ توقیفه برم دادسرا همون روز جوابمو میدن یا وقت تعیین میکنن؟.ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

به محض اعلام شکایت مصدوم به کلانتری یا دادسرا میتونید در خواست رفع توقیف و ترخیص خودرو رو به قاضی تقدیم کنید و ایشون هم درصورت وجود بیمه نامه معتبر دستور ترخیص رو بهتون میدادن .

چرا ینقد دیر به فکر ترخیصش افتادید ؟