در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
من يه تصادف جرحي  كردم كه طرفم ١٠٠٪ مقصره حالا شكايت كرديم رفتيم بيمه پرونده تشكيل دادن كپنشم گرفتن سوالم اينه كه خسارت ماشينمو بخوام بگيرم بايد منتظر راي دادگاه باشم اين دوتا بهم ربط دارن بيمه نميتونه خسارت ماشينو بده اول  چقد طول ميكشه تورو خدا كمكم كنيد
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر ربط ندارن

و بیمه باید خسارات مالی رو بدو رای دادگاه به شما پرداخت کند و لازم نیست که منتظر رای نهایی دادگاه باشین