در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خداقوت.

بنده دفترچه تامین اجتماعی دارم و خانومم هم از دفترچه تامین اجتماعی بنده استفاده میکنه درمانی،و هیچگونه بیمه تکمیلی یا درمانی دیگری ندارم.

خانوم من هفته ۳۶ بارداری هستش و حدودا دو سه هفته دیگه زایمانشه،و دکترش گفته باید در بیمارستان خصوصی که در شهر رشت مشخص کرده ،زایمان طبیعی بشه،و اینکه نامه ای هم داد و بردم به کمیته فنی بیمارستان مهروامضا کرد و بدین شرح نوشت:( در هر صورتی قائم مقام بیمارستان گفت دفترچه تامین اجتماعی باطل شده هستش)

حالت اول:

۱- در صورت زایمان طبیعی مبلغ ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومن باید پرداخت کنید،( که اگر این حالت پیش بیاد گفتند که میتونید حدود مبلغ ۷۰۰ هزار تومان از بیمه تامین اجتماعی بگیرید اگر پیگیر باشید)

این حالت چطوریه و دقیقا باید چیکار کنم واسه دریافت مبلغ از تامین اجتماعی؟؟؟

حالت دوم:

۲- در صورت زایمان سزارین مبلغ ۳ میلیون و پانصد هزار تومن باید پرداخت کنید،( گفتن هزینش ۴ میلوین و پانصد هزار تومنه که ما واسه شما ۳ میلیون و پانصد حساب میکنیم!)

در این حالت مبلغی از بیمه تامین اجتماعی نمیشه دریافت کرد؟

۳- قضیه باطل شدن دفترچه بیمه تامین اجتماعی که گفت بیمارستان چیه؟؟

ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید که چیکار کنم،چون اطلاعی ندارم!!
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

قبل از هرگونه عمل، با مدارک درمانی و آخرین سونوگرافی و دفترچه خدمات درمانی بیمار، به واحد خسارات متفرقه اسناد پزشکی واقع در مدیریت درمان استان خود مراجعه نمایید.