در خرید بیمه سربازی توسط (200 امتیاز)
با سلام

آیا خرید بیمه دوران سربازی جز سابقه حساب شده ودر بازنشستگی تاثیری دارد؟اگرجواب مثبت است شخصی که سابقه اش با احتساب دوران سربازی 25 سال باشد وبازنشست شود طبق 25 روز حقوق دریافت می کند؟
1 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام دوست عزیز
سوال اول: کسانی که سربازی را خدمت کرده اند(بغیر از افرادی که خریده اند) می توانند با پرداخت هزینه ای که معادل 7 درصد حق بیمه پرداختی میباشد، آن را به سابقه بیمه ای خود اضافه کنند.
سوال دوم: بله همینطور است. مسلما وقتی جزء سابقه شما محسوب شود با همان تعداد روز بازنشسته میشوید
موفق باشید

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

*هادی فرنام نیا

✓ مشاور مالی و بیمه عمر پاسارگاد

✓ امیدوارم بتونید بهترین تصمیم رو برای آیندتون بگیرید