در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آيا پاره شدن صفحات استفاده شده دفترچه تامين اجتماعي مشكلي در تمديد ايجاد مينمايد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام
بستگی دارد چه تعداد از صفحات پاره شده باشد ولی علی ایحال نگران تمدید نباشید بدون اخذ جریمه دفترچه شما صادر میشود و توصیه میکنم در حفظ و نگهداری دفترچه بیمه خود کوشا باشید چون تنها سند بیمه ای شما در سازمان تامین اجتماعی می باشد
و اما پیشنهاد مستر بیمه به شما:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید