در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام، آيا مي توانم بطور همزمان دو تا بيمه تامين اجتماعي داشته باشم و دو تا شماره بيمه بهم اختصاص داده بشه و همچنين از دو مكان مبلغ بيمه برام واريز بشه ؟ يا اينكه دو مكان براي يك شماره بيمه ، مبلغ بيمه رو واريز بكنه ؟ باتشكر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر با توجه به اینکه شماره های تامین اجتماعی به صورت متمرکز اختصاص داده می شه امکان داشتن دو شماره بیمه همزمان وجود ندارد

و در صورت اشتغال در دو کارگاه همان شماره بیمه برای شما در نظر گرفته خواهد شد