در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

دریافت دیه سرنشین موتور در تصادف با ماشین

با سلام در تصادف ماشین با موتور که دارای بیمه و گواهینامه بوده کروکی 50-50 زده شده، سرنشین موتور نه راکب  از ناحیه پا دچار شکستگی شده است حال به قصد دریافت دیه از راکب موتور شکایت کرده ایا

  1. سرنشین برای دریافت دیه باید هم از راننده ماشین و هم از راننده موتور شکایت کند و از هر دو بیمه خسارت دریافت کند با توجه به 50-50 بودن کروکی
  2. و درصورتی که فقط شکایت از راکب موتور لازم باشد ایا بیمه تمام خسارت دیه که از سوی دادگاه علیه راکب حکم شده رو پرداخت میکند باتوجه به 50-50 بودن یا راکب هم باید مبلغی از خود علاوه بر مبلغ پرداختی بیمه بپردازد

باتشکر

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله باید از هر دو راننده طرح شکایت شود و هر یک از راکبین بصورت 50 به 50 ملزم به جبران خسارات و پرداخت دیه شما می باشند که این موضوخ در رای دادگاه نیز خواهد امد

در صورتی که راکب و راننده دارای بیمه نامه باشند از ناحیه بیه جبران خواهد شد و در غیر اینصورت از طرف صندوق پرداخت خواهد گشت