در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
من بر تصادف در قسمت چپ صورت از ناحیه استخوان گونه و کاسه چشم  دچار شکستگی شدم و عمل جراحی گونه انجام دادم

میخواسم بدونم این سه شکستگی فقط چون تقریبا در یک ناحیه هست فقط یک شکستگی حساب میشود یا شکستگی هاجداگانه حساب میشوند و همچنین دیه احتمالی تقریبا چقدر است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

از آنجایی که دادگاه به استناد گزارش پزشکی قانونی رای صادر می کند، تنها مرجع ذی صلاح تعیین میزان از کار افتادگی و نقص عضو همان پزشکی قانونی است.

تمامی معاینات به دقت صورت می گیرد و بر اساس تجربه و مشاهدات عینی میدانند که هر زخمی چه مدت طول می کشد تا بهبود یابد یا وضعیتش تثبیت شود.

از این رو مدت طول درمان و عوارض بعد از بهبود و تثبیت شرایط جراحت، در گزارش می آید و در نهایت درصدی از دیه برای هر یک از مواردی که قانونا دیه به آن تعلق می گیرد،مشخص می شود.

پس بهتر است تا دریافت گزارش نهایی پزشکی قانونی صبور باشید.

احیانا اگر مواردی از آسیب جسمی وارده به شما وجود داشت که در گزارش پزشکی قانونی ذکر نشده یا تشخیص داده نشده یا با واقعیت و وخامتی که شما احساس می کنید، متفاوت بود، به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا پس از معاینه و اثبات موضوع، گزارشات را اصلاح نمایند.