در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشین...  من در تصادفی گه داشتم شکستگی های متعدد کتف چپ و  لگن و شکستگی و دررفتگی   مچ دست راست شد که بعد بعد مالجعه پزشک قانونی.

 که دوباره نامه داد که چهار ماه دیگع دوباره بیایین بعد از ان در طی که  با احساس درد دوباره عکسیرداری کرده   متوجه شده که کتف بد جوش خورده و هم یک دررفتگی هم داشته که در موقع تصآدف و معاینه متوجه ان  نشدن و هم الان گفتن مچ دست دوباره گچ گرفته بشه من الان موندم  که چیکار کنم اگه میشه کمک کنین  .
وهم میشه درصد دیه  برا شکستگی موجود را بگین. در ضمن در ماه حرام هم اتفاق افتاد
با تشکر...
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای محاسبه دقیق دیه باید رای پزشکی قانونی رو دید وخب برای شکستگی هایی که تاره مشخص شده کی تونین اونجا اعلام کنید تا پس از معاینه پزشک معتمد بیمه اون رو براتون لحاظ کنند