در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام مدت 13 درشرکتی مشغول کاربودم کارفر در 5سال اخیر حق وحقوق مون را بصورت علی الحساب پرداخت  میکرد تا اینکه در ابتدای سال گذشته پولی پرداخت نکرد ومجبور به شکایت در اداره کار شدیم کارفرما در روزجلسه حاضرشدوقراداد وتسویه حسابهای سفید امضا های گذشته را تقدیم کرد هییت تشخیص حکم اناطه صادر کرد در دادسرا شکایت علیه شرکت کردیم به مراحل کارشناسی رسد 1نفره و3نفره هم سفیدامضابودن اسناد را تایید کردن ودر دادگاه کیفری محکوم شدن ولی باحداقل مجازات 3ماه و1روزه دادگاه عنوان کرده چون فقدان سابقه کیفری داشته این رای صادره شده والان هم اعتراض به رای داریم که در مرحله تجدید نظر هست خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چگونه با نوشتن لایحه قاضی تجدید نظر را قانع به این کنیم که حداکثر مجازات رابرای ایشان در نظر بگیرند
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

جعل سند و استفاده از سند مجعول هر کدام عنوان کیفری جداگانه است که تا سقف دو سال حبس دارد.

به نظر می رسد بهتر است استدلال نمایید کارفرمای محترم نه تنها در برگه های سفیدامضا مواردی را پر کرده است بلکه برای تضییع حقوق فرد دیگر از آن اسناد در اداره کار استفاده نموده است  فلذا مشمول اشد مجازات خواهد شد.

با تشکر