در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (210 امتیاز)
اقا من یه برگه ای که توش نوشته شده بود تمام حقوق ومزایا رو دریافت کرده ام رو امضاواثرانگشت زدم.

ولی درادامه همون برگه باقی مانده مطالبات وعیدی رو رو نوشتم .تو همون برگه. حالا حقوق رو نمیده اگه شکایت کنم  این برگه برای من مشکل درست می کنه؟ممنون بابت مشاوره های مفید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه در برگه تسویه حساب رقم بابت هرگونه پرداختی ذکر شده باشد مورد قبول مراجع حل اختلاف اداره کار می باشد و در صورتیکه رقم ذکر نشده باشد وجاهت قانونی نداشته و شما می توانید با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه نسبت به مطالبه کلیه حقوق قانونی اقدام نمائید.