در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام ، احتراما
با توجه به بارداریم تا پایان شهریور ۹۶ مشغول به کار بوده و بیمه رد شده است و ۱۱ مهر ۹۶ زایمانم بوده و کمیسیون پزشکی تاریخ شروه بارداری را از ۱ مهر تایید کرده و الان که آبان ماه هستیم حالا که برگه معرفی به کار از تامین اجتماعی گرفتم برای دریافت الحساب بردم برای شرکت ، کارفرما میگه من تایید نمیکنم و میخوام ترک کار بزنم برات و کارفرما میگه من تا آخر شهریور تسویه حساب کردم ، چکار بلید بکنم؟ این همه با سختی بارداری رفتم سرکار ، لطفا راهنمایی بفرمایید ، سپاس
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام

شرط برقراری مرخصی زایمان اعلام نام شما در لیست بیمه بعداز زایمان بدون مزد وکارکرد از سوی کارفرما میباشد ودر صورت اعلام کارفرما در لیست برای شما و ترک کار زدن آن به منزله قطع همکاری خواهد بود و امکان استفاده از مرخصی زایمان برایتان محیا نمیباشد

جهت جلوگیری از این کار کارفرما باید در مراجع اداره کار دادخواست تنظیم و خواستار بازگشت بکار شوید ورای صادره حکم به برقراری مرخصی زایمان شما را تایید خواهد نمود

بهتر است قبل از اقدام این مورد را باکارفرما در میان و اعلام نمایید استفاده از مرخصی زایمان باعث ایجاد مشکل برای کارفرما نمیگردد اما اگر اصرار به ترک کار اعلام کردن به بیمه را داشته باشند همان راه را پیگیری نمایید به نتیجه خواهید رسید