دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پسر بنده ۱۴ سالشه، یکی از رفقای هم سن او نیز پشت سرش نشسته بوده رفیق سوم اش خیلی اصرار میکنه که اونو سوار کنه ولی پسرم قبول نمی کنه وقتی می خواسته حرکت کنه بی خبر سوار موتور میشه و باعث میشه پشت پای چپش بین پره قرار بگیره پاره گی عمیق ایجاد بشه.

سوال اینه که فرد پشت سریش و تعدادی از رفقاش که نزدیکش بودن همگی بر این امر معترف اند که مقصر خودش بوده که پریده پشت موتور، حالا پدرش رفته شکایت کنه،آیا مقصر پسر من اعلام میشه؟آیا اقدام پیشگیرانه ای میشه کرد؟

 ممنون از راهنمایی تان
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
آیا افسرراهنمایی و رانندگی کروکی حادثه رو کشیده ؟ ایا پسر شما رو مقصر کرده ؟
مگه موتورسیکلت بیمه نامه نداره ؟