در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام
من پزشک متخصص هستم و در حال گذراندن طرح تخصص میباشم. دو ماه استعلاجی من در کمیسیون دانشگاه تایید شده است. ایا نیاز به جبران این مدت وجود دارد؟

حقوق این مدت به عهده تامین اجتماعی است یا دانشکاه به عنوان کارفرما؟
1 پاسخ
توسط (24,730 امتیاز)
با سلام

شما نفرمودید مشمول چه قانونی می باشید فرض بر اینکه رابطه کاری  شما مشمول قانون کار باشد مدت مرخصی استعلاجی با تایید  سازمان تامین اجتماعی به عهده بیمه می باشد که تحت عنوان غرامت دستمزد پرداخت می گردد با تشکر قربانی