در شرکت بیمه توسط (190 امتیاز)
با سلام و احترام...آیا میتوان بعد از اخذ نمایندگی بیمه زندگی بیمه ایران، بتوان نمایندگی جنرال را از شرکت بیمه ایران اخذ کرد؟؟ چه مدت زمانی باید سپری شود؟؟

 بنده درخواست نمایندگی بیمه زندگی ایران کردم و میخوام نمایندگی بیمه جنرال بیمه ایران رو بگیرم آیا امکان پذیره؟؟ خیلی ممنونم....
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا فرآیند نماینده فروش شدن بیمه های عمر با جنرال فرق میکنه.

شما برای فروش بیمه های عمر آموزش دیدین،نه جنرال.

برای دریافت نمایندگی جنرال،شما باید موافقت مدیریت رو داشته باشین و آموزشهای لازم برای اون کار رو ببینین.

بنظر من اگه شما توانایی فروش بیمه های عمر رو داشته باشین،ممکنه که با توجه به این توانایی،مدیریت این تشخیص رو بده که میتونین کد جنرال رو دریافت کنین.

پس با تمام قدرت و توان تون بیمه های زندگی رو بفروشین،پرتفویی خوب برای خودتون جمع آوری کنین که این خودش یه سابقه برای کار شماست( یکی از الزامات گرفتن کد جنرال،داشتن سابقه بیمه ای در کار هست).

موفق باشین