در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام؛

ممنون میشوم در اسرع وقت بتونید به سوالم پاسخ بدید
 من در یک شرکت حقوقی مسولیت محدود تعداد 5 نفر رو با احتساب خودم (مدیرعامل) بیمه میکنم. مبلغ دستمزد رو هم برای همه روی حداقل دستمزد اعلام شده (روزانه 309977 ریال) به علاوه 110 هزار تومان مزایای اجباری ماهانه قرار دادم.
ولی با توجه به اینکه کلیه نفرات الان بیش از یک سال هست که اینجا بیمه می شوند، اضافه کردن پایه سنوات و بن مسکن هم به مبلغ دستمزد و محاسبه حق بیمه اجباری هست؟ و بایستی به رقم 309977 ریال روزانه مبلغ 17000 ریال و به مبلغ مزایا هم 400000 ريال اضافه شده و بر مبنای آن حق بیمه پرداخت شود؟؟
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام
بله اجباری است .
با تشکر