در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام
نحوه واریز بیمه از طریق بسیج چگونه است؟
میشه 30 روز از طریق بسیج بیمه واریز کرد تا بعدش بشه بیمه خویش فرما واریز کرد؟
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

احتمالا منظورتان از بیمه خویش فرما بیمه اختیاری است . بله می توانید این کار را انجام دهید . می توانید بیمه حرف و مشاغل آزاد  هم شوید هر چند به نظر من بیمه از طریق بسیج از بیمه حرف و مشاغل آزاد بهتر است (البته پایه آنها هر دو حرف و شماغل آزاد است) .

با تشکر