در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-850 امتیاز)
شرایط و مدارک بیمه هنرمندان نقاش یا نگارگری یا عکاسی یا خوشنویسی و یا کاریکاتور چیست
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام دارا بودن یکی از شرایط ذیل الزامی است :

  1. برگزاری 3 نمایشگاه انفرادی در نگارخانه ها یا فرهنگسراها (زیر نظر وزارت ارشاد)  (ارائه کارت دعوت یا پوستر نمایشگاه با تائیدیه از نگارخانه ای که نمایشگاه داشته اید).
  2.  داشتن مدرک کارشناسی هنر و گذشت 5 سال از آن  ( رشته خوشنویسی مدرک ممتاز ) و 1 نمایشگاه انفرادی.

اطلاعات تکمیلی در:

شرايط داشتن بيمه هنرمندان چیه