در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پدر بنده بیمه شده تامین اجتماعی میباشد با 58 سال سن و لیست بیمه او از طریق شرکتی رد میگردد.او اکنون یک باغ پسته خریداری کرده است چگونه میتواند از طریق باغ خود را بیمه کند؟ خودمم هم 26 سال سن دارم و بیکار و بدون بیمه آیا راهی هست که خودمم از طریق باغ پدرم بیمه شوم؟
1 پاسخ
توسط
بیمه باغداری با ارائه مدارک کارفرما (مالکیت، پروانه نظام صنفی کشاورزی، نقشه GPS، و ... ) و احراز اشتغال توسط بازرس شعبه انجام می پذیرد. بدیهی است اگر شخصی خودش مالک باغ باشد یا اشتغال وی توسط بازرسی شعبه تائید نگردد، نمی تواند به عنوان کارگر باغ بیمه شود.