در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام اینجانب با 50 سال سن و 26 سال سابقه پرداخت حق بیمه بدون وقفه درخواست بازنشستگی به سازمان تامین اجتماعی داده ام من به موجب روزنامه رسمی سهامدار و در ابتدا عضو و رییس هییت مدیره شرکت بودم و بعد از چند سال به موجب روزنامه رسمی به سمت مدیرعامل ان شرکت منصوب شدم از حدود پنج سال پیش از درخواست بازنشستگی به موجب درخواست اینجانب هییت مدیره با افزایش حقوق من بیش از نرخ اعلام شده توسط تامین اجتماعی موافقت نمود و طی چند  مرحله دستمزد دریافتی من جهش داشته که انهم با تشخیص هییت مدیره و به لحاظ مسیولیتهایی بوده که بر عهده من گذاشته شده بود با توجه به اینکه من تمام مستندات را به بیمه تسلیم کرده ام باز هم افزایش دستمزد مرا غیر متعارف تشخیص داده و میانگین 5 سال را برای من در نظر گرفته اند با توجه به اینکه شرکت ما کوچک بوده و تعداد کمی پرسنل داشته و مشمول قانون طبقه بندی مشاغل نبوده راهی به جز شکایت به دیوان عدالت اداری برای احقاق حقم وجود دارد ؟ سوالی که برای من پیش آمده این است که افرادی که در کمیسیونهای تامین اجتماعی  تصمیم گیرنده هستند مصداقشان برای ارتقا شغلی چیست وقتی به موجب اساسنامه شرکت تصمیمات هیئت مدیره لازم الاجراست و من خود از مدیران شرکت بودم چگونه کمیسیون میتواند تشخیص هیئت مدیره را نادیده بگیرد. با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
چنانچه ارتقاء شغلی طی حکم کارگزینی و صدور ابلاغ رسمی باشد قابل قبول است در صورت عدم تائید از سوی سازمان تامین اجتماعی از طریق مراجعه به دیوان عدالت و تنظیم دادخواست قابل پیگیری است .