در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
آیا درحال حاضر شرکت های بیمه نمایندگی میدهند؟ از چه طریقی باید اقدام کرد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شرایط شرکت های بیمه برای جذب نمایندگی متفاوت است،لیکن مهم ترین نکته اینست که شما برای اخذ نمایندگی لااقل باید مدرک کارشناسی مرتبط با بیمه و یا سابقه کار در یک نمایندگی بیمه،و یا تجربه فروش بیمه های عمر را داشته باشین.

بهترین راه برای دست پیدا نمودن به پاسخ سوالتان،این است که با ستاد مرکزی شرکتهای بیمه تماس حاصل نموده و از شرایط آنها اطلاع یابید.

برای تماس با مرکز بیمه پاسارگاد در تهران با شماره ۸۲۴۸۹-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.