در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
با سلام.من قصد دارم نمایندگی بیمه ی تجارت نو رو بگیرم...و تازه کارم...نظرتون درمورد این بیمه چیه؟ آیا میتونه درآمد خوبی برام داشته باشه؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام بیمه تجارت نو یکی از بیمه های خصوصی تازه تاسیس می باشد

در زمینه فروش بیمه مهمتر از برند شرکت توانایی فروش بیمه توسط شما می باشد

برای این کار پیشهاد می کنم بهتر است ابتدا برای یک نماینده بیمه بازاریابی نمایید سپس در صورت موفق بودن وارد حوزه نمایندگی بیمه شوید