در قانون کار و قرارداد کار توسط

سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مشاوران
ماده 169 قانون جدید کار چیست

1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

ماده ۱۶۹  قانون کار

شورای عالی کار دارای یک دبیرخانه دایمی است . کارشناسان مسایل کارگری و اقتصادی و اجتماعی و فنی دبیرخانه ، مطالعات مربوط به روابط و شرایط کار و دیگر اطلاعات مورد نیاز را تهیه و در اختیار شورای عالی کار قرار می دهند .
تبصره- محل دبیرخانه شورای عالی کار در وزارت کار و امور اجتماعی است . مسئول دبیرخانه به پیشنهاد وزیر کار و امور اجتماعی و تصویب شورای عالی کار انتخاب می شود ، که به عنوان دبیر شورا ، بدون حق رای در جلسات شورای عالی کار شرکت خواهد کرد .

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار