دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
و اگه زحمت نمیشه براورد کنید که دیه ی اینجانب تا این پایه چه قدر میشود
1-خراشیدگی (حارصه)گونه راست

    2_خراشیدگی (حارصه) داخل زانوی چپ و خراشیدگی خلف آرنج دست راست(حارصه)

3_کبودی قدام ساق پای راست

  4_ پارگی بخیه شده ی زانوی راست (دامیه)

 5_ شکستگی استخوان ناوی استخوان مچ دست راست که گچ گیری شده است

  6_ شکستگی قاعده استخوان کف دستی پنجم دست راست.  این ضایعات بر اثر اصابت جسم سخت بوده    .

   این چیزیه که پزشکی قانونی به من داده که به دادگاه بدهم و معاینه مجدد رو هم سه ماه بعد اعلام کرده
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای اینکه میزان دقیق دیه رو تعیین کرد مشاهده برگه پزشکی قانونی بهترین راه

ولی با اظهارات شما میشه گفت حدود

۳۶۵۰۰۰۰۰ تومان

می باشد