دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
نرخ دیه استخان ترقوه چقدر است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام وقت بخیر.

سوال شما در کل سوالی تخصصی هست که مسول پاسخگویی آن سازمان پزشکی قانونی می باشد.

ضمنا برای اینکه شما دقیقا مبلغ اون رو بدونین باید بصورت حضوری به پزشکی قانونی مراجعه و پس از معاینه پزشک معتمد آنجا،میزان دقیق خسارت برایتان مشخص میشود.

میتوانید با شماره های پزشکی قانونی در تهران تماس بگیرید:

۵۵۶۰۸۰۸۶-۸

۵۵۶۰۹۰۷۱-۴

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.