دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
آیا کلاس آموزش بازاریابی دکتر روستا مفید هست
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
استاد روستا یکی از مدرسین باتجربه بیمه است که در بحث آموزش بدو ورود نمایندگان و رفع اشکال آزمون های بیمه ای که پژوهشکده بیمه برگزار میکند، توانمندب بسزایی دارد.
گرچه بهره وری یک کلاس به میزان زیادی وابسته خود شما هم هست که چقدر از اموزه های استاد و فضای کلاس بهره مند شوید و چقدر در کار از آن آموزه ها استفاده کنید.