در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید من حدود شش ماه پیش تصادف کردم مهره کمرم شکست از روز اول هم به پزشک معالج اعلام کردم که گردنم درد میکنه ولی کسی اعتنا نکرد بعد شش ماه نزد دکتر دیگری رفتم از من ام ار ای گرفت در اون عکس مشخص شد که مهره گردنم  هم شکسته و خودش جوش خورده

 حالا میخواستم بپرسم که چجوری متوان این موضوع را به پرونده پزشک قانونیم اضافه کرد با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در ادامه مراجعه به پزشکی قانونی  می توانید اعلام کنید و پزشکی پس از معرفی شما به پزشک  معتمد و تایید ایشون برای شما قید خواهد کرد