در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه پاسارگاد بيمه اى معتبر است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه پاسارگاد هم مانند سایر شرکتهای بیمه ای تحت نظارت بیمه مرکزی می باشد.

بهمراه ۱۶ شرکت بیمه ای دیگر،در سطح اول(بالای) توانگری مالی از نظر بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و از نظر میزان فروش و آمار تولید بیمه های زندگی(عمر) می باشد و از این حیث حتی از بیمه کارآفرین و بیمه ایران نیز بالاتر می باشد.

ریسک های بیمه ای را تحت هر شرایطی نمی پذیرد و با احتیاط هر چه تمام تر عمل می نماید.

در عین حال،و با توجه به نوع نگرش مدیر عامل محترم،جناب آقای معصوم ضمیری و سایر مدیران توانمند خود،تلاش میکند تا هر نوع امکانات و پوشش بیمه ای را که میتوانند در اختیار بیمه شدگان خود قرار دهند،به سهولت قرار داده و با توجه به شعار (( آرامش شما،هدف ما)) فضایی پر از آرامش،آسایش و امنیت را برای بیمه شدگان خود بوجود آورند.