در شرکت بیمه توسط
آیا بیمه آسیا بيمه اى معتبر است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

حقیقتا سوالی که مطرح نمودید،حداقل برای من جای بسی تعجب دارد!!!

بیمه آسیا از سال ۱۳۳۸ و بیش از ۵۷ سال است که در ایران،در حال فعالیت است و کمتر کسی را دیده ام که نام این بیمه بزرگ را نشناسد.

در هر صورت،سابقه این بیمه بعنوان یکی از ارکان بزرگ و وزین صنعت بیمه در ایران،بر کسی پوشیده نیست و این شرکت معمولا بعد از بیمه ایران،بعنوان بزرگ ترین شرکت بیمه در ایران شناخته شده می باشد.

میتوانید برای اطمینان بیشتر درباره پاسخ سوال خود،همه روزه و در ساعات اداری با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،بشماره

۰۲۱۲۲۰۵۰۰۰۱-۵ تماس گرفته،پاسخ خود را از این نهاد بیمه ای سوال نمایید.