در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
آیا این درست است که میگن در خرید بیمه عمر شرکت بیمه تعهدی در قبال پرداخت اندوخته نداره؟
اگر درست نیست کجا ذکر شده در بیمه نامه؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)

 با سلام. در بیمه نامه های عمر از انجایی که از لحاظ حقوقی در قانون مدنی جز قراردادهای معین می باشد لذا طرفین می بایست به تمامی مفاد ذکر شده در قرارداد متعهد بوده و در صورت عدم رعایت آن مراجع ذیصلاح حق پیگیری دارند. و از طرفی چون بیمه های عمر تضمین شده بیمه مرکزی می باشد اگر شرکت بیمه ای از پرداخت سرمایه اندوخته بیمه نامه و یا خسارات تحت پوشش سرباز زند بیمه مرکزی متعهد به اجرای ان است.

برای مثال نمونه قرارداد بیمه پاسارگاد را می توانید مشاهده بفرمایید:

لازم به ذکر است که تمامی پیوست های مندرج در قسمت تعهدات بیمه گر نیز مهر و امضا شده همراه همین سند به درخواست کننده بیمه تحویل داده می شود.