در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
سلام

من یه ماهی هست میخام خودم رو بیمه عمر کنم، میخاستم بدونم پرداخت بیمه عمر بصورت یکجا (مثلا 15 میلیون تومن) تقریبا با ماهانه ایی که (در مثال گفتم)پرداخت میشه چقد درمیاد؟؟با شرایط یکسان پوشش ها

ممنون
5 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)

سلام مجدد

سودپرداختی فردی که بصورت یکجا حق بیمه را پرداخت میکندبه شرح زیر می باشد:

  1.   پرداختی اقساط بصورت یکجا      10 درصد بیشتراز پرداختی ماهیانه .
  2.  پرداختی اقساط بصورت 6 ماهه  5 درصد بیشتر از پرداختی ماهیانه.
  3.  پرداختی اقساط بصورت 3 ماهه 2.5 درصد بیشتراز پرداختی ماهیانه.