در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با توجه به اینکه قرارداد تموم شده اداره کار از کجا متوجه میشه که ارادی بوده یا غیرارادی؟ یعنس فقط همون نامه عدم نیاز تعیین کننده است یا بازهم از شرکت سوال میشه که عدم تمدید قرارداد خواست شرکت بوده یا خواست کارمند؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه پس از اتمام قرارداد ، کارفرما تمایل به ادامه همکاری نداشته باشد می بایست پس از اخذ نامه اتمام قرارداد و عدم نیاز ، نسبت به برقراری مزایای بیمه بیکاری اقدام نمود و از مدارک مورد اثبات بابت غیر ارادی بودن بیکاری کارگر ، نامه عدم نیاز صادره از سوی کارفرما می باشد.